UKOLIKO GA PREPOZNATE ODMAH PRIJAVITE POLICIJI: Lopov hara Beogradom, obija vozila, lomi šrafcigerom i KRADE SVE ŠTO NAĐE! (VIDEO)
Foto: Prinstcreen Instagram 192_rs

novi slučaj krađe na KonjarnikU

UKOLIKO GA PREPOZNATE ODMAH PRIJAVITE POLICIJI: Lopov hara Beogradom, obija vozila, lomi šrafcigerom i KRADE SVE ŠTO NAĐE! (VIDEO)

Beograd -

Zasad nepoznati muškarac iskoristio je gluvo doba noći i obio je sinoć automobil "kia sorento" koji je bio parkiran kod Aviv parka na Konjarniku, a prema rečima vlasnika, lopov je odneo bukvalno sve na šta je naišao u vozilu, uključujući i vrednu auto-dijagnostiku.

Lopov Konjarnik
foto: Printscreen Instagram 192_rs

Vlasnik automobila sumnja da mu je vozilo obijeno zbog multimedije koja je oštećena jer je lopov zario u nju šrafciger, ali nije uspeo da je skine.

- On je auto obio zbog multimedije. Kada ju je polomio, a nije uspeo da je izvuče, krenuo je da pretura po kolima, uzimajući sve sto je moglo da se nađe, uključujući ranac sa ključevima od stana i vikendice i ključem od majčinog auta, fleš sa muzikom koji je u kaseti sakriven bio... Dijagnostika je ispod sedišta bila, nikako ništa na vidljivom mestu, samo je iskoristio vreme i sve izneo iz kola - kaže vlasnik za Kurir.

Naš sagovornik dodaje da je lopov uspeo da uđe u automobil tako što je nekako spustio prozor.

- Sva sreća, slomljenog stakla nije bilo niti obijene brave. Najžalije mi je dijagnostike i multimedije, jer se bavim automehanikom i potrebna mi je jako - kaže on za Kurir.

Mesto gde je lopov zario šrafciger u multimediju
Mesto gde je lopov zario šrafciger u multimedijufoto: Privatna Arhiva

Lopova su u krađi snimile sigurnosne kamere na okolnim objektima, a ukoliko ga neko prepozna apelujemo da se odmah prijavi policiji koja je, prema rečima vlasnika "sorenta", upoznata sa njegovim slučajem, kako bi se sprečile nove krađe.

(Kurir.rs/ Instagram 192_rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track