POLICAJCI HEROJI SPASLI ŽIVOT DEVOJČICI U BEOGRADU: Izgubila svest, a evo kako su Miroljub i Miroslav reagovali POHVALE OD VULINA
Foto: MUP

na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka

POLICAJCI HEROJI SPASLI ŽIVOT DEVOJČICI U BEOGRADU: Izgubila svest, a evo kako su Miroljub i Miroslav reagovali POHVALE OD VULINA

Beograd -

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić danas su u Beogradu pomogli devojčici sa posebnim potrebama koja je izgubila svest da što pre stigne lekaru.

Patrola je na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka oko 15 časova, zatekla ženu koja je šetala devojčicu sa posebnim potrebama koja je bila u invalidskim kolicima i koja je naprasno izgubila svest, a brzom reakcijom dvojice policijskih službenika, devojčica je odvezena službenim vozilom do bolnice.

Zahvanjujući brzoj reakciji dvojice policijskih službenika devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se policijskim službenicima Rakićeviću i Iliću na brzoj i pravovremenoj reakciji, istakavši da su spasavanjem devojčice učinili podvig vredan svake pažnje i pohvale.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti, ali da je prvenstveno tu da brine o običnom čoveku i prva pruži pomoć u času nevolje.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić biće nagrađeni od strane ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track