00:11

O-RUK TURISTI! STRANCI S KRUZERA IMAĆE O ČEMU DA PRIČAJU KAD SE VRATE KUĆI Izašli iz busa da sklone auto bahatog Beograđanina

šok-uspomena s letovanja

O-RUK TURISTI! STRANCI S KRUZERA IMAĆE O ČEMU DA PRIČAJU KAD SE VRATE KUĆI Izašli iz busa da sklone auto bahatog BG vozača VIDEO

Beograd -

BEOGRAD - Pronalaženje parking mesta u Beogradu je jedan od glavnih muka sa kojim se građani susreću. Zbog toga mnogi dođu u iskušenje da svoj automobil ostave na mestu na kom nije predviđen parking, ali nisu svesni kakve probleme to može da prouzrokuje.

Tako je jedan gospodin svoj auto parkirao danas u Gračaničkoj ulici na trotoar, na samoj raskrsnici. Osim što je pešacima pravio problem da prolaze, blokirao je put i jednom turističkom autobusu.

00:11

O-RUK TURISTI! STRANCI S KRUZERA IMAĆE O ČEMU DA PRIČAJU KAD SE VRATE KUĆI Izašli iz busa da sklone auto bahatog Beograđanina

Kako bi rešili problem da autobus prođe, putnici su izašli i pokušali golim rukama da pomere automobil. Cela situacija je snimljena i objavljena na Instagram profilu Serbia_live uz opis:

- Gračanička ulica pored Crvenog petla kafića, čovek se parkirao na trotoar autobus ne može da prođe - naveli su. A onda je usledilo "o-ruk".

Međutim, najviše komentara otišao je u dugom pravcu - šta turistički autobus uopšte traži u Gračaničkoj ulici?!

Neko je u komentarima dodao da tuda prolazi jer je to trasa ture za razgledanje Beograda turista sa kruzera. Ako su još turisti morali da izvedu i ovu radnu akciju da bi nastavili put dalje... onda je to baš veliki blam za nas.

Kurir.rs/Blic/Serbia_live

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track