LJUDI, PA JE LI TO MOGUĆE! Mališan loptom uradio nešto što malo ko može, zbog ovog šuta je postao hit na društvenim mrežama! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

DEČJA IGRA

LJUDI, PA JE LI TO MOGUĆE! Mališan loptom uradio nešto što malo ko može, zbog ovog šuta je postao hit na društvenim mrežama! VIDEO

Beograd -

Na Bežaniji, u Beogradu snimljeno je pravo čudo! Dečak je spustio loptu i spremio se da je šutne, ali njome nije pogodio okvir gola, već je dao koš.

Na prvu loptu zvuči neverovatno, ali nema sumnje da je mlada nada srpskog sporta provela dane i dane ne bi li mu ovo pošlo za "nogom". I ne samo što je uspeo da razveseli svoje drugere, postao je i pravi internet hit.

Naime, kada je ovaj desetogodišnjak lansirao loptu i ona prošla kroz mrežicu okupljeni vršnjaci, ali i odrasli, poskakali su sa svojih mesta i počeli da kliču malom majstoru.

A evo kako je to izgledalo:

Snimak je objavio ponosni deda ovog dečaka uz opis: "Moj unuk, dete Partizana, je juče imao sreće da neko snimi ono što on tvrdi da radi. Podno Bežanijskog brda iza zgrada još uvek ima dece koja se po ceo dan igraju. A unuk, još sa 4 godine je igrao kao "mator", krajem septembra puni 11", navodi on.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Mali fudbaler pred meč Srbije s Norveškom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja