HAOS NA SEMAFORU: LIK TRUBI, PSUJE, A ONDA JE OTVORIO PROZOR I URADIO OVO: Ništa odvratnije nisam videla u životu! (FOTO)
gužve na ulicama u špicu, Foto: Profimedia

STRAŠNO

HAOS NA SEMAFORU: LIK TRUBI, PSUJE, A ONDA JE OTVORIO PROZOR I URADIO OVO: Ništa odvratnije nisam videla u životu! (FOTO)

Beograd -

Dok hodamo ulicom ili se vozimo prevozom ili automobilom često se dešava da vidimo ili čujemo rasprave građana na ulici, a naročito takve situacije budu za vreme špica kada većina vozača bude nervozna.

Neretko u takvim situacijama ne dođe samo do rasprave, već i do žestokih svađa. Ovoga puta se na tviteru pojavio tvit u kome je jedna Beograđanka opisala šta joj se desilo na ulici dok je čekala zeleno svetlo na semaforu.

- Stojim na semaforu u desnoj traci, auto ispred se ne pomera iako ima tri metra prostora, lik iza mi trubi, psuje, kreće preko ivičnjaka, dolazi do mene, otvara prozor i viče. Ne stresiram se, smireno ga pitam: "Šta hoćeš". Lik revoltiran time što ne uzvraćam pljune moj auto. Neseski narod - napisala je ona na tviteru.

tvit, ulica
foto: Printskrin Tviter

Tviteraši koji su pročitali njen tvit bili su šokirani reakcijom nervoznog vozača i stali su na stranu žene koja je bila u kolima sa detetom.

- Bi li trubio i pljuvao da je muško u autu - upitao je jedan korisnik, a autorka tvita je odgovorila:

- Imao je sreću što sam sa detetom bila. Ovako bi se gorko pokajao.

- Samo osmeh i kažeš "Ju, izvinite" - navodi se u jednom od komentara, a u drugom stoji:

- Nemoć, ne zna šta bi od sebe.

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- Odavno ništa jadnije nisam videla u životu - dodala je ona.

- Nervozni tip, vozi osrednji auto, ali faca nezadovoljnog čoveka je zapravo pretužna.

Neki su pak komentarisali da se u ljudima nakupila tolika mržnja i negativna energija da se to ispoljava upravo na ovakve načine.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

PAŽNJA! VEOMA UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA UBA! Čovek leži na putu, automobil ga GAZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track