02:29

VAŠA OMILJENA ATRAKCIJA PONOVO U GRADU! Beograđani opet mogu da uživaju u Zidu smrti SPEKTAKULARNOJ PREDSTAVI NA MOTORIMA

KURIR Televizija

LEGENDARNA ATRAKCIJA PONOVO U GRADU! Beograđani će opet držati dah pred Zidom smrti, SPEKTAKULARNOJ PREDSTAVI NA MOTORIMA

Beograd -

Čuvena motociklistička atrakcija "Zid smrti" ponovo dolazi u Beograd, a motociklista Vojin Đurašković pred kamerama Kurir televizije otkrio je šta posetioci "Beer festa" mogu da očekuju od ove atrakcije.

- U četvrtak nas preko dana očekuje program, uveče atrakcije. Zid smrti imaćemo svakoga dana. Imaćemo kaskaderske tačke u petak i subotu, defile svih motorista, takođe u subotu. U petak će biti "Atomsko sklonište", "Blaža" u subotu i još desetak izvođača - otkrio je Đurašković u razgovoru s novinarom Predragom Žambokom.

Zid smrti
foto: Kurir televizija

"Zid smrti" nije bilo lako organizovati, otkrio je motociklista, koji je dodao da ovaj događaj sigurno dvadesetak godina nije bio u Beogradu organizovan.

- Oni su kružili po regionu, a sada smo uspeli da ih nagovorimo i da gostuju na našem moto-skupu. Imaćemo poseban parking za motore, kapije moto-placa se otvaraju u 14 časova, a mi ćemo svakoga dana imati da predstavimo nešto novo - kaže Đurašković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track