OBJAVA TURISTE KOJI SE ZA DŽABE VOZIO TRAMVAJEM BEOGRADOM ZAPALILA MREŽE: Rekli mi da samo sednem, a onda je ušla kontrola! VIDEO
Foto: Beoinfo

POMETNJA

OBJAVA TURISTE KOJI SE ZA DŽABE VOZIO TRAMVAJEM BEOGRADOM ZAPALILA MREŽE: Rekli mi da samo sednem, a onda je ušla kontrola! VIDEO

Beograd -

"Imao sam dosta zabave lutajući u tramvajima tokom mog putovanja u Srbiju. I nekako, nikada nije trebalo da platim vožnju", napisao je na Reditu turista iz Indije koji je posetio Beograd. Njegova objava izazvala je pometnju na društvenim mrežama.

On je naime objavio snimak vožnje gradskim prevozom u Beogradu i pokrenuo lavinu komentara oko toga da li je trebalo da plati vožnju gradskim prevozom u Beogradu ili ne.

"Podnesite tužbu protiv ovog zločinca", glasio je jedan komentar.

Videvši to Indijac se branio napisavši da je više puta hteo da plati, ali da su mu rekli da ne mora to da uradi.

"Pitao sam vozača više puta kako da platim, rekao je 'Samo sedi'. Pitao sam lokalce kako da platim, rekli su da ne moram da plaćam", napisao je on.

U jednom od narednih komentara osoba mu je objasnila da je plaćanje gradskog prevoza obavezno, ali da to radi mali broj ljudi.

"Mora da se plati, ali to ne radi mnogo ljudi. S vremena na vreme u prevoz ulazi kontrolor koji proverava da li ljudi imaju karte. Ako niste platili, plaćate kaznu. Ali pošto ste stranac, mislim da vas ne bi kaznili", glasi komentar.

"Već 15 minuta smejem se kako su svi kao 'kako te nije sramota, imaš sreću što nije neki 'dickhead' naleteo pa da te prisili da platiš kaznu', kao da je sve perfektno i po zakonu tamo pa evo ovaj stranac što ne plaća je veliki problem", bio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Na ovo je on odgovorio da mu se upravo to desilo, i da se tada uplašio.

"Da, došao je čovek da proveri. Uplašio sam se. Nije ga bilo briga za mene i proveravao je sve ostale", napisao je ovaj Indijac.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja