"PRIMETILA SAM DA SE NEŠTO POMERA I UGLEDALA NEPRIJATAN PRIZOR" Beograđanka se prestravila u parku, opisala šta je videla (FOTO)
Foto: Shutterstock, screenshot

"PRIMETILA SAM DA SE NEŠTO POMERA I UGLEDALA NEPRIJATAN PRIZOR" Beograđanka se prestravila u parku, opisala šta je videla (FOTO)

Beograd -

Uznemirena Beograđanka upozorila je građane na Fejsbuku da mogu doživeti vrlo neprijatno iznenađenje u ulici Topčiderski venac kod Hajd parka, koje je i sama doživela šetajući psa u večernjim satima.

- Drage komšije, večeras oko 23:30 sam doživela neprijatnu situaciju šetajući psa na poznatoj relaciji duz ulice Topčiderski venac osvetljenom stazom pored samog Hajd parka. Pas je primetio da se nešto pomera pa sam zastala misleći da je jež što nam se često dešava. Na moje neprijatno iznenađenje stajala je osoba u mraku poluprikrivena uz stablo gledajući ka stazi - napisala je Beograđanka u Fejsbuk grupi "Senjak i Topčidersko brdo" i objasnila šta se potom dogodilo.

- Telefon mi je bio pri ruci, uključila sam led svetlo. Osoba je na sebi je nosila dugačku crvenu suknju, tamnu majicu, ima tamnu dugu kosa. Iskreno nimalo prijatan prizor. Zbog svetla počela je da se povlači u šumu, tačnije, pobegla je u dubinu mračnog parka. Da li treba dalje reagovati procenite i vi, ali moje je da podelim sa vama. Krajnje neprijatno i da znate dok se šetate da se ne prestravite - istakla je ona.

park, noć, noć u parku, park noću
foto: screenshot

Na pomenutu objavu reagovali su i drugi korisnicni pomenute Fejsbuk grupe, dok je jedan od njih objasnio o čemu se zapravo radi, i ima li mesta za strah.

- Taj manijak je sezonski u Hajd Parku već dobrih 7, 8 godina. Nikada nikog nije napao da znamo. Jurili smo ga mali milion puta kroz šumu ali čovek trči kroz grmlje i žbunje. Ostavlja garderobu preko puta Suvoborske kod staze. Jednom je bila i policija sa nama kojima je poznat jer su ga dozivali imenom. Dole uvek nosi peškir. Doduše ovo mu je nova pozicija jer se uvek šetao uz samu šumu Bulevarom od fakulteta umetnosti do Suvoborske - stoji u pomenutom komentaru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track