Najnovije vesti

BAKA NAPRAVILA NEVIĐENU ŽURKU U AUTOBUSU U BEOGRADU: Pogledajte šta je uradila harizmatična žena, OVO JE NAJPOZITIVNIJI VIDEO DANA
Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Samo nek' je na radost

BAKA NAPRAVILA NEVIĐENU ŽURKU U AUTOBUSU U BEOGRADU: Pogledajte šta je uradila harizmatična žena, OVO JE NAJPOZITIVNIJI VIDEO DANA

Beograd

Scena za pamćenje viđena je danas u gradskom prevozu u Beogradu. Jedna baka napravila je do sada neviđenu žurku u autobusu, na oduševljenje svih putnika!

Naime, ova žena je, kako stoji u opisu videa objavljenom na Instagram profilu serbialive_beograd, ušla u autobus na liniji 17 sa zvučnikom i mikrofonom i tokom vožnje zapevala!

Putnici, koji su bili uglavnom mlađi muiškarci, odreagovali su više nego pozitivno i počeli su horski da pevaju sa njom. Ceo autobus je za kratko vreme zaličio na pokretni centar za širenje dobrih vibracija i pozitivne energije!

Ova harizmatična žena je za svoj postupak dobila i veliki broj pozitivnih komentara na Instagramu, a ovo su neki od njih: "Koliko znači malo pozitvne atmosfere u ovom vremenu... Bravo!", "Niko nije izašao na stanicu na koju je trebao. Prelepoooo", "Bravo za gospođu, a i za ostale putnike, koliko je malo potrebno za sreću, sigurno su svi izašli sa osmehom iz autobusa", samo su neki od njih.

(Kurir.rs/ Instagram serbialive_beograd)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track