KONTROLORI TVRDE DA IH JE PUTNICA NAPALA U AUTOBUSU: Evo koje je njihovo opravdanje za tuču na liniji 78
Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

ko je kriv

KONTROLORI TVRDE DA IH JE PUTNICA NAPALA U AUTOBUSU: Evo koje je njihovo opravdanje za tuču na liniji 78

Beograd -

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi kako dve kontrolorke tuku i čupaju putnicu na liniji 78, oglasili su se i iz kompanije Kentkart koja je odgovorna za kontrolore u gradskom prevozu.

Kako kažu u kompaniji Kentkart za Kurir do incidenta je došlo kada je putnica kontrolorkama pokazala putnu ispravu koja nije njena.

- Uvidom u putnu ispravu bilo je evidentno da ona pripada drugoj osobi i to starijoj, penzioneru. Zbog toga su naše koleginice prema proceduri i ovlašćenjima koje imaju, istu i oduzele nakon čega ih je putnica fizički napala držeći jednu od kontrolorki za vrat, a što se vidi jasno i na snimku - naveli su u ovoj kompaniji i dodali:

- Putnica je sve vreme pokušavala da povrati Beogradsku karticu zbog čega je i fizički sve vreme nasrtala na kontrolorku. Nakon napuštanja vozila, ona je na autobuskom stajalištu Bosanska i dalje nastavila da napada kontrolorke pokušavajući da dođe do oduzete kartice. Naše koleginice su potom pozvale policiju, a putnica se udaljila sa stajališta .

Podsetimo, u GSP autobusu na liniji 78 jutros je došlo do incidenta između dve kontrolorke i jedne putnice. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "Serbia live Beograd", došlo je i do fizičkog kontakta. Kontrolorka je čak putnicu dohvatila za kragnu.

Kurir je pitanja poslao i MUP, ali do objavljivanja ove vesti nismo dobili odgovor.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

00:11

NESTVARNA SCENA NA AUTO-PUTU: Autobus jurca ka Nišu na 3 točka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track