"UPLAŠIO SAM SE KAD SAM VIDEO KRV NA GLAVI SVOG DETETA" Otac povređene bebe za Kurir ispričao detalje drame u centru Beograda FOTO
Foto: Nenad Kostić

odvalio se betonski luk

"UPLAŠIO SAM SE KAD SAM VIDEO KRV NA GLAVI SVOG DETETA" Otac povređene bebe za Kurir ispričao detalje drame u centru Beograda FOTO

Beograd -

Na bebu koja je bila u kolicima, a roditelji pored nje, pala je fasada u pasažu Milenijum u Knez Mihajlovoj, saznaje Kurir nezvanično.

- Ovo je užas! Bilo je samo pitanje vremena kada će nekoga deo fasade udariti i ubiti. Nažalost, palo je na devojčicu staru pet meseci - kaže naš sagovornik i dodaje da je upitanju porodica iz Rusije.

Knez Mihailova, pasaž, fasada, Pala Fasada
foto: Nenad Kostić

Nesreća se dogodila kada se odvalio betonski luk iznad jednog prozora.

- Četvoročlana porodica prolazila je ispod tog pasaža kada je na bebu u kolicima pao betonski luk. Na svu sreću dete ima samo ogrebotine i prevezeno je sa majkom u Urgentni centar - kaže naš sagovornik.

1 / 16 Foto: Nenad Kostić

Očevidac kaže da često pada fasada.

- Često prijavljujemo da fasada otpada, ali niko ne reaguje. S druge strane gde je Obilićev venac, gde su brojni kafići takođe možete videti kamenje od fasade - kaže jedna od stanarki ovog dela Knez Mihajlove.

Otac povređene devojčice Mihail Voronjin kaže za Kurir da je ostao u šoku kada je komad cigle završio njegovoj ćerkici na glavi.

- Uplašio sam se kada sam video krv detetu na glavi, ali mi je laknulo kada sam video da je reč samo o ogrebotini. Dete mi je sada u Urgentnom - kaže Voronjin, otac povređene devojčice.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

00:14

Fasada pala na dete u pasažu Milenijum u Knez Mihajlovoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja