BEOGRAĐANIN PRODAJE STAN OD 35 KVADRATA NA BANOVOM BRDU ZA 130.000 EVRA! Više od 3.700 evra po kvadratu za GOLUBARNIK (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

cene nekretnina otišle u nebo

BEOGRAĐANIN PRODAJE STAN OD 35 KVADRATA NA BANOVOM BRDU ZA 130.000 EVRA! Više od 3.700 evra po kvadratu za GOLUBARNIK (FOTO)

Beograd -

Koliko su cene nekretnina skočile poslednjih meseci govori i oglas sa bandere jednog Beograđanina koji prodaje stan na Banovom brdu od 35 kvadrata za čak 130.000 evra!

- Prodajem stan na Banovom Brdu površine 35 metara kvadratna, po strukturi jednoiposoban. Nalazi se na četvrtom spratu. Od 5. zgrada poseduje lift, centralno grejanje. Zgrada je stare gradnje, a stan je potpuno renoviran i ima terasice. Nalazi se blizu pijace, velikog parka, doma zdravlja, autobuske stanice odakle je mogućnost prevza u sve delove grada. Do Ade su samo dve kratke autobuske stanice, a takođe i do Košutnjaka. Vlasnik. Cena 130.000 evra - piše u okačenom oglasu na banderi.

oglas, stan, Banovo brdo
foto: Printskrin Tviter

Objava je pokrenula lavinu komentara građana koji su u komentarima pisali da su šokirani bezobrazlukom pojedinih stanodavaca koji žele da iskoriste ovu situaciju i po nerealnim cenama prodaju ili izdaju nekretnine.

- Juče sam gledao neke cene ovde, čisto da malo ispratim tržište. 150.000 evra, dvosoban, 90 metara kvadratna + 20 metara kvadratna, terasa, garaža, 800 metara od plaže, sve je u blizini stana (prodavnice, sportski centar, apoteka, marketi - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

nekretnine
foto: Kurir televizija

- Ozbiljan si? Moja sestričina je sad kupila stan na Trošarini, 42 metara kvadratna + garaža 110.000 evra. Njen brat toliko platio pre godinu dana 62 metara kvadratna, na istoj lokaciji. U Valjevu je kvadrat 1.400 evra. Ljudi nisu normalni.

Ipak, neke je zaintrigiralo to zbog čega stanodavac koji prodaje stan za ove pare lepi oglas na banderi.

- Za stan sa tom cenom se ne lepi oglas na banderu. To mnogo govori i o stanju samog stana - navodi se u komentaru:

- To se zove optimizam. I alavost. Moze samo da mašta. Da smanji cenu za 3,5 puta pa da i bude. Prodavac moze za bilo koju robu da traži koliko hoće. Pravo pitanje je ima li kupca. Za ovo - nema. Zato i lepi po banderama. Loš čovek se odmah prepoznaje. Eto primera. 3.700 i nešto evra po kvadratu za golubarnik - glasi jedan od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

SRBIJA REŠAVA VIŠEDECENIJSKI PROBLEM! Stanovi za snage bezbednosti - cena kvadrata oko 500 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track