KAKO ODMAH NA 1.000 EVRA, ZAR NE IDE PRVO 500, PA 600? Stanodavac na Dorćolu povećao kiriju za više od 100 odsto, ali to nije sve!
Foto: Shutterstock

NEREALNO

KAKO ODMAH NA 1.000 EVRA, ZAR NE IDE PRVO 500, PA 600? Stanodavac na Dorćolu povećao kiriju za više od 100 odsto, ali to nije sve!

Beograd -

Poskupljenje stanova i nagli skok cena kirija nametnulo se kao trend koji je u našoj zemlji poprimio gotovo nerealne širine.

Od početka rata u Ukrajini dolaskom sve većeg broja Rusa u Srbiju stanodavci uopšte nemaju obzira, te su i sve češći primeri bahatosti i izdavanja stanova za nerealne sume.

Sada je osvanula jedna objava na Tviteru u kojoj se navodi da je stanodavac podigao kiriju sa 400 na 1.000 evra, u suprotnom mora da se iseli.

"E dobro drugarici upravo digli kiriju sa 400 na 1000 evra i rok da se iseli 27 dana", piše u tvitu.

"Izašao bih iz tog stana u roku od par dana i zapalio ga", "Bitange gladne! Pobacao bi im po ćoškovima Hrišćanske simbole, papirne porukice... i na sva usta trubio da im je stan zaposednut duhovima i demonima. Niko to više ni pogledao ne bi, kamoli dao tolike novce", neki su od komentara ispod ove objave.

Kako je autor objave dalje u komentarima naveo, reč je o stanu koji se nalazi na Dorćolu.

"Ako imaju ugovor i ako su obaveze izmirivali redovno, ne mogu da ih izbace i da im toliko povecaju kiriju", "Kako to sa 400€ na 1.000€, zar ne ide prvo 500, 600…???", "Platiće Rusi", dodali su drugi korisnici ove mreže.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track