600 € PLAĆAŠ TO? Indijac pokazao kakav stan iznajmljuje u Beogradu: Svi mu poručili samo jedno! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

nema ni sto za ručavanje

600 € PLAĆAŠ TO? Indijac pokazao kakav stan iznajmljuje u Beogradu: Svi mu poručili samo jedno! (VIDEO)

Beograd -

Nakon što je nedavno Ruskinja Olga pokazala stan od 950 evra koji iznajmljuje u Beogradu, sada je i jedan Indijac otvorio vrata svog doma i na društvenim mrežama otkrio kakav je zakupio.

On je najpre otkrio da u Srbiji živi oko godinu dana i da stan u kom je trenutno plaća 600 evra.

"U spavaćoj sobi imam kauč, televizor... Ovo je kuhinja, ovde su moje stvari, veliki ormar imam. Ovde držim jakne i obuću, Ovo je kupatilo. Stan je blizu centa, ima lep pogled, to je to", pričao je ovaj mladić iz Indije dok je pokazivao svoj stan.

Na osnovu snimka, vidi se i da je reč o jednosobnom stanu koji se nalazi kod hale Pionir, a ono što se odmah primeti, jeste da stan plaća preskupo. Međutim, kako cene nekretnina rastu gotovo svakodnevno, zakupce više ništa ne može ni da iznenadi.

"Mnogo je to moj prijatelju, 300 evra maksimalno za takav tip stana", "Možeš da iznajmiš dve sobe u Španiji za te pare", "Nemaš čak ni trpezarijski sto", neki su od komentara.

Ono što je većina imala da mu poruči jeste da stan previše plaća i da ga pljačkaju.

1 / 4 Foto: Printscreen Tiktok

"Lepo je, ali skupo. Nadam se da stanodavac neće da ti podigne kiriju ili da te izbaci zbog trenutne situacije", napisala je jedna devojka.

"Pre nekoliko godina iznajmljivao sam u Beogradu tri ptua veći stan od tvog za 260 evra, kolika promena", primetio je jedan korisnik TikToka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja