Najnovije vesti

NOVI ŠOK-SNIMAK NA MREŽAMA: Razredna iz Vrčina đacima preti batinašima?! "Imam više para nego ti pa ću da dam da te lepo mlate"
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

još jedan u seriji

NOVI ŠOK-SNIMAK NA MREŽAMA: Razredna iz Vrčina đacima preti batinašima?! "Imam više para nego ti pa ću da dam da te lepo mlate"

Beograd
13:00h

BEOGRAD - Na društvenim mrežama pojavio se još jedan u seriji šok-snimaka iz naših škola na kojem se čuje kako nastavnica, i ujedno razredni starešina, odeljenja jedne osnovne škole u Beogradu preti svojim đacima da će im dovesti "batinaše da ih mlate"?!

Navodno, reč je o osnovnoj školi u Vrčinu a na snimku koji je krišom načinio jedan đak čuje se sledeće:

"Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red...."

00:31

Novi šok snimak širi se mrežom

Iz škole potvrdili da je snimak nastao kod njih

Iz te vrčinske škole su za medije potvrdili da je snimak koji se širi mrežama nastao upravo u njihovoj školi.

- U skladu s trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima - rekao je za Žiginfo direktor škole Dobrica Sinđelić.

Kurir.rs/Instagram Moj_beo_grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track