POJEDINI VLASINICI PASA NE ČISTE IZMET ZA LJUBIMCIMA: Ako voliš svog psa odvedi ga u park, a ne da sa njim juriš rasprodaje!
Foto: Nataša Bajat

USIJALE SE MREŽE ZBOG BAHATIH VLASNIKA PASA

POJEDINI VLASINICI PASA NE ČISTE IZMET ZA LJUBIMCIMA: Ako voliš svog psa odvedi ga u park, a ne da sa njim juriš rasprodaje!

Beograd -

Korisnici društvenih mreža ogorčeni su na pojedine vlasnike pasa koji u tržnim centrima ne očiste izmet svojih ljubimaca, već se prave blesavi, a onda to moraju da očiste radnice butika!

- Žene bi mogle da u šoping molove ne dovode pse! Ako toliko voliš svog ljubimca odvedi ga u park, a ne da sa njim juriš rasprodaju po radnjama! Juče je jedan pas obavio i veliku i malu nuždu u jednom butiku, a devojka se okrenula i otišla. Pa i te radnice rade za neku crkavicu, ne treba joj da uz sve to čisti izmet tuđih pasa! - napisao je jedan korisnik Instagrama.

pas, devojka
foto: Shutterstock

Pojedini korisnici naveli su da velika većina vlasnika pasa ne čisti za svojim ljubimcima ni na otvorenom prostoru, te da vrlo često ostaju pseći izmeti u parkovima gde se mala deca igraju.

- Mislim da treba zabraniti šetanje pasa po tržnim centrima. Isto se desilo pre nekoliko dana u jednom tržnom centru. Dečko i devojka koji su šetali psa, koji pritom ima jedno 25 kg (nije na baterije što bi se reklo) se iskakio na sred prizemlja preko puta štanda za manikir, na šta je dečko uzeo i pokupio samo površinski onaj krupni deo izmeta, a ostalo je sve razmazano po podu. Uredno su se okrenuli i otišli iako su primetili da ih svi gledaju u šoku - ogorčen je jedan od korisnika Instagrama.

Kurir.rs

Bonus video:

06:09

JURE RUSE PO CELOM SVETU, PA IH VRBUJU ZA ŠPIJUNAŽU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track