VELIČANSTVENO! KULA BEOGRAD SIJA U ČAST NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Srbija na poseban način uputila čestitku Novaku Đokoviću (VIDEO)
Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia, Printscreen/Belgrade Waterfront

u punom sjaju

VELIČANSTVENO! KULA BEOGRAD SIJA U ČAST NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Srbija na poseban način uputila čestitku Novaku Đokoviću (VIDEO)

Beograd -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković jubilarni deseti put u karijeri osvojio je Australijan open u Melburnu.

Čuveni srpski teniser je bez dileme najbolji u istoriji, a ono što se iz njegovog primera može naučiti jeste da je, kako u sportu tako i u životu uopšte, uz ogroman rad, beskrajnu posvećenost cilju, veru u sebe, neodustajanje u bilo kakvim okolnostima, zaista sve moguće.

I dok čestitke stižu sa svih strana u trenucima kada se veseli čitav svet, Srbija je odabrala poseban način da čestita jedinstvenom sportisti.

01:03

„Bravo, Nole“: Sa Kule Beograd poslata veličanstvena poruka najboljem teniseru sveta

Na Kuli "Beograd" koja se nalazi na Savskoj promenadi u sklopu kompleksa "Beogra na vodi", sija u čast legendarnog Đokovića, a njegovo ime i fotografija konstantno se smenjuju i ulepšavaju prizor uz poruku "Najbolji na planeti, bravo Nole".

Podsetimo, Đoković je popravio rekord pošto je osvojio 10. titulu na prvom grend slemu u sezoni, stigao je do 22. grend slem trofeja, po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a od ponedeljka će biti prvi na ATP listi.

Nakon emotivnih trenutaka u loži i na terenu Rod Lejver Arene, srpski teniser je stigao na konferenciju za medije.

Ona je trajala dugo, Novak je bio veoma iskren i, bez zadrške je govorio otvoreno o raznim temama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja