ČOVEK SE ŠOKIRAO KAD JE DOŠAO PO AUTO PARKIRAN NA AERODROMU! 12 dana ga skupo koštalo: "Za te pare stajao bih pored i čuvao ga"
Foto: Shutterstock, Printscreen TikTok

šok

ČOVEK SE ŠOKIRAO KAD JE DOŠAO PO AUTO PARKIRAN NA AERODROMU! 12 dana ga skupo koštalo: "Za te pare stajao bih pored i čuvao ga"

Beograd -

Neprijatno iznenađenje po povratku sa puta može da bude i račun za parking.

To se upravo desilo jednom muškarcu, koji je 12 dana parkinga na aerodromu u Beogradu morao da plati više od 91.000 dinara.

"Je l ste čitali o onom parkingu gde je bilo oko 20.000 dinara račun, ako se ne varam u garaži na aerodromu. Pogledajte ovo, 12 dana 91.500, e to je drugari moji cifra", rekao je on u videu koji je objavio na Tiktoku.

Aerodrom, Parking, Kazna
foto: Printscreen TikTok

"Ima se, može se", "300 dinara sat", "850 evra, laganica", "Skini tablice i gas", "Za te pare ja bih stajao pored njega i čuvao ga", "Skuplje od avionske karte", "Brate, daću ti ja parking i odvešću te da aerodroma za 200 evra mesec dana da parkiraš", neki su od komentara ispod ovog videa.

Pojedini su mu preporučili da sledeći put koristi taksi ili garaže blizu aerodroma gde je parking dosta jeftiniji.

"Transport je 1.500-2.000 od tvoje adrese do aerodroma. I obrnutno. Bilo da je dan ili nož. Ne znam zašto plaćati parkinge", pitao je jedan korisnik u komentaru.

"Piše slovima od metar da dan košta 7.000, šta se žališ?", dodao je drugi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track