RODITELJI U PANICI, LAŽNA DADILJA IZ RUSIJE HARA BEOGRADOM! Ruska glumica upozorava: Prevarantkinju Svetlanu ne puštajte u kuću!
Foto: Printscreen Twitter

upozorava da je ljudi u srbiji ne primaju u svoj dom

RODITELJI U PANICI, LAŽNA DADILJA IZ RUSIJE HARA BEOGRADOM! Ruska glumica upozorava: Prevarantkinju Svetlanu ne puštajte u kuću!

Beograd -

Na društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje građanima Beograda ruske stendap komičarke Tatjane Šćukine, ali i drugih Rusa koji su veoma zabrinuti.

Kako tvrdi ruska mlada glumica, u prestonicu Srbije skoro se doselila Svetlana B. iz Rusije koja je u rodnoj zemlji navodno već poznata kao prevarant, a Tatjana navodi da je i ona između ostalog bila žrtva obmane.

Kako je rekla, Svetlana je njenu porodicu opljačkala i emotivno je obmanjivala cele tri godine. Glumica tvrdi da je Bogačeva sada stigla u Beograd i pokušava da se zaposli kao dadilja, te apeluje na građane da je u svoj dom ne primaju.

Ruska dadilja
foto: Printscreen Twitter

- Dakle, gospodo i dame. Svetlana je pronađena u Srbiji. Pokušala je da se zaposli kao dadilja male dece u jednoj porodici. Da vas podsetim, ova žena je opljačkala mene i moju porodicu, lažirala rak i emotivno me obmanjivala tri godine - napisala je Tanja.

Tatjana je svojim pratiocima napomenula da upozore svoje prijatelje iz Srbije i kažu im da budu oprezni.

- Neću ti ništa zaboraviti - poručila je ona Svetlani.

Sa druge strane, u grupi na Telegramu koja okuplja Ruse u Srbiji, roditelji su počeli da razmenjuju poruke o Svetlani i šire dalja upozorenja koja potvrđuju Tanjine navode da pomenuta žena traži posao dadilje.

- Shvatite ovu informaciju veoma ozbiljno! Svetlana je u Beogradu i pokušava da se zaposli kao dadilja. Postoje svi dokazi da je to ona. Identifikovali smo je jer je već obišla najmanje tri porodice - piše u jednom upozorenju.

Kako dalje navode, Svetlana je navodno već uspela da prevari jednu porodicu rekavši da je opljačkana kako bi dobila novac za taksi.

- Juče je ova osoba pokušala da se zaposli kod mene, u Beogradu je. Budite pažljivi. Na sreću, dala sam joj samo 300 dinara za autobus jer je navodno opljačkana u taksiju. Odbila je da radi, a intuicija mi je govorila da nešto nije u redu - piše u drugoj poruci na Telegramu gde svi koji su došli u kontakt sa Svetlanom apeluju na Beograđane da budu oprezni.

Na Jutjubu postoji i cela emisija posvećena Svetlani u kojoj navodno prevareni svedoče o njenim delima. Među svedocima pojavljuje se i glumica Tatjana.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja