SLATKA PRLJAVA OSVETA! Bahati vozač parkirao auto gde mu nije mesto, a komšije ga častile originalnim poklonom, IMA DA SE NAČISTI!
Foto: Printscreen/RTS

Medaković

SLATKA PRLJAVA OSVETA! Bahati vozač parkirao auto gde mu nije mesto, a komšije ga častile originalnim poklonom, IMA DA SE NAČISTI!

Beograd -

Parkiranje u Beogradu je za mnoge vozače noćna mora jer je automobila sve više, a mesta za parkiranje sve manje. Vozači se dovijaju na razne načine, a među njima ima i poprilično bahatih.

Jednom takvom, bahatom vozaču, stanari u naselju Medaković, našli su način kako da se "oduže". Naime na Instagram stranici serbialive_beograd, snimljen je "opel", nedozvoljeno parkiran, a stanari obližnjih zgrada, bahatog vozača "nagradili" su originalnim "poklonom".

Medak
foto: Printscreen/Serbia live Beograd

Naime, kako se automobil našao pored kontejnera, komšije su ga zatrpale punim kesama smeća. Džakovi su stajali na haubi, a jedna kesa visila je na retrovizoru.

Inače, u ovom delu grada problem parkiranja je učestao. Nedavno je objavljena i fotografija ispred zgrade u Ulici Rastka Petrovića u naselju Medaković, gde su komšije samoinicijativno postavile stubiće na trotoaru.

parkiranje, trotoar
foto: Printscreen/Serbia live Beograd

I ovaj post je izazvao podelu na društvenim mrežama - jedni podržavaju vlasnike kuća i dvorišta, drugi vozače, a trećima je muka i od jednih i od drugih.

"U svetu se zna, nisi kupio garažu, to znači da ni nemaš auto i ne treba ti. OK. A što bi svako morao da ima auto. Ako ga imaš, smisli kako ćeš da ga parkiraš i gde da da bude legalno, ako je prekomplikovano ili prodaj auto ili se preseli tamo gde ima mesta za parking. Ova ludnica više ne može da se trpi", samo je jedan od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track