NIJE BAŠ DA NEMA ALI JE VEROVAO DA ĆE TO PARA BITI DOSTA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanin izveo devojku na ovo mesto i preselo mu
Foto: Shutterstock

iznenađenje

NIJE BAŠ DA NEMA ALI JE VEROVAO DA ĆE TO PARA BITI DOSTA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanin izveo devojku na ovo mesto i preselo mu

Beograd -

Novac za izlazak, za koji je smatrao da će da bude jedan od skromnijih, dali su mu roditelji jer je brucoš

BEOGRAD - Romantičan izlazak za Dan zaljubljenih jednog momka koštao je paprenih 3.200 dinara što možda i ne bi bilo toliko skupo da nije reč o provodu u jednom beogradskom bioskopu.

Kako je mladić ispričao za Mondo, dve bioskopske karte je platio 1.460 dinara. Međutim, čak ni cena karata ga nije toliko neprijatno iznenadila kao kad je čuo koliko treba da plati grickalice, koje su za većinu nezaobilazne tokom gledanja filma na bioskopskom platnu.

Prema njegovim rečima kokice, dve koka-kole, veliku i malu, naćose sa dva sosa platio je 1.740 dinara. Inače, mladić je student koji se nalazi na prvoj godini fakulteta. Novac za izlazak, za koji je smatrao da će da bude jedan od skromnijih, dali su mu roditelji.

bioskop
foto: Shutterstock

Kako je ispričao, odlučio se da devojku izvede u bioskop kako bi što manje opteretio budžet svojih roditelja. Naveo je da mu nije palo na pamet da takav izlazak može da bude jedan od skupljih. "Želeo sam devojci da priredim romantično, nesvakidašnje veče. Nisam želeo da sednemo u kafić jer sam želeo da to veče bude posebnije i drugačije. Zaista sam se šokirao kad sam shvatio da je moje roditelje sve to koštalo više od 3.000 dinara", ispričao je mladić.

Majka T. P. (36) iz Beograda ispričala je da je prošlog vikenda sa mužem i dvoje dece otišla u bioskop i da su za to zadovoljstvo morali da plate čak 2.600 dinara. Napomenula je da su toliko novca izdvojili samo za karte. S obzirom na to da je mladić za grickalice za dvoje platio oko 1.700 dinara, postavlja se pitanje koliko bi četvoročlana porodica morala da izdvoji novca za kokice i sokove.

"Deci nismo kupili grickalice jer zaista nismo bili u mogućnosti da im priuštimo i to nakon što smo za karte morali da damo 2.600 dinara. Zaista mislim da su cene bioskopskih karata preskupe, naročito što u njih idu ljudi sa decom ili momci i devojke kojima roditelji moraju da daju novac", napomenula je sagovornica.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track