"SRBIN POBEDIO!" OVOGA PUTA OKO SOKOLOVO: Beograđanin preveslao sistem, kad vidite šta je uradio NEĆETE VEROVATI! (VIDEO)
Foto: Kurir

"SRBIN POBEDIO!" OVOGA PUTA OKO SOKOLOVO: Beograđanin preveslao sistem, kad vidite šta je uradio NEĆETE VEROVATI! (VIDEO)

Beograd -

Jedan Beograđanin pronašao je dosad neviđen, ali originalan način kako da prevari sistem "Oko sokolovo". Svojm poduhvatom on, ili neko drugi pohvalio se na mrežama.

Veliki broj Beograđana na svoje registarske tablice stavlja maske, papire i razna druga "pomagala" kako bi sakrili oznake na kolima sa ciljem da ne plate kazne, bilo za parkiranje ili kad učine saobraćajni prekršaj. Ovakav vid prevare se odmah vidi jer su "pomagala" lako uočljiva.

Jedan Beograđanin našao je način da takva prevara ne bude vidljiva. Kako se vidi na snimku on je na svoju tablicu zalepio mali komad crne trake i slovo C pretvorio u O, tako da se kazna za parking ili saobraćajni prekršaj piše za pogrešnu registraciju, prenosi Mondo.

Ova ideja privukla je veliku pažnju na TikToku gde je i objavljen snimak. "Srbin opet pobedio Oko sokolovo“, jedan je od komentara. Postavlja se pitanje koliko bi ovakav vid prevare mogao da iskomplikuje rad nadležnih službi i da napravi problem građanima.

(Kurir.rs / Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track