DELOVI OPŠTINE BARAJEVO SUTRA CEO DAN BEZ VODE: Ova naselja neka spreme zalihe
Foto: Profimedia

obezbeđene su auto-cisterne

DELOVI OPŠTINE BARAJEVO SUTRA CEO DAN BEZ VODE: Ova naselja neka spreme zalihe

Beograd -

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija" su saopštili da će njihove ekipe u četvrtak, 16. marta, od 8 do 24 časa sprovesti postavljanje u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Barajevo.

Bez vode će ostati potrošači u naseljima Lisović, Beljina Arnajevo i Rožanci, kao i u ulicama Vojislava Damnjanovića, Borivoja Tašića, Ratka Jevtića, Obrada Pavlovića Guslara, Živka Stevanovića i Кosmajsko-posavskog odreda.

Takođe, iz ovog javnog komunalnog preduzeća su saopštili da zbog radova „EPS Distribucije” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, istog dana, od 8 do 15 časova, vodu neće imati ni potrošači u Visokoj, Brđanskoj i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme svu neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Beogradski vodovod i kanalizacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track