ODE ČOVEK! Biciklista na Konjarniku imao više sreće nego pameti! Pogledajte kako je 2 puta IZBEGAO SMRT u nekoliko sekundi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

neverica

ODE ČOVEK! Biciklista na Konjarniku imao više sreće nego pameti! Pogledajte kako je 2 puta IZBEGAO SMRT u nekoliko sekundi (VIDEO)

Beograd -

Biciklista na Konjarniku izbegao smrt 2 puta u nekoliko sekundi

Nesvakidašnja scena zabeležena je danas na Konjarniku!

Na društvenim mrežama objavljen je snimak jednog bicikliste koji je tokom nevremena, koje je danas zahvatilo Beograd, svojom neopreznom vožnjom doveo u opasnost druge učesnike u saobraćaju i sebe.

Na snimku se vidi biciklista koji neoprezno prelazi iz trake u traku da bi na kraju udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se pored puta. Za svega nekoliko sekundi pored njega su proletela velikom brzinom dva automobila i samo pukom srećom izbegnuta je tragedija.

- Danas oko 17.20 sati uključenje na auto-putu kod Slap pumpe u pravcu NBGD-a - navodi se na Instagram stranici na kojoj je objavljen snimak.

00:10

BICIKLISTA NA KONJARNIKU IMAO VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Izbegao smrt 2 puta za nekoliko sekundi

Komentari se samo ređaju.

- Pijan ko letva bajo - navodi jedan korisnik.

Mnogima je scena smešna, ali situacija je zaista bila na ivici nesreće.

- Kako nije izašao neko da mu izlupeta nekoliko šamara? J*bo mater svoju poremećenu! I posle ajde pravac robija zbog debila maloumnog - ljut je drugi korisnik.

- Posle će neko ni kriv ni dužan da odgovara - dodaje jedna korisnik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track