HUMANITARNI BAZAR ZA MAMA GOCU! Gordana Nenadović bori se sa teškom bolešću, potrebna joj je naša pomoć OVO SU DECA UČINILA ZA NJU
Foto: Privatna Arhiva

kaluđerica

HUMANITARNI BAZAR ZA MAMA GOCU! Gordana Nenadović bori se sa teškom bolešću, potrebna joj je naša pomoć OVO SU DECA UČINILA ZA NJU

Beograd -

U holu OŠ "Miloje Vasić" u Kaluđerici danas je održan humanitarni koncert i bazar "Za našu sugrađanku, prijateljicu i mamu troje dece, Gocu".

Naime, Gordana Nenadović, majka troje dece, bori se sa teškom bolešću i potrebna joj je finansijska pomoć za lečenje. Svoj mali doprinos dali su i najmlađi, učenici osnovne škole "Miloje Vasić", koji su zajedno sa roditeljima, nastavnicima i upravom škole organizovali humanitarnu priredbu i koncert, i prodavali slatkiše i igračke za mama Gocu.

Pored đaka iz OŠ "Miloje Vasić" učestvovali su i učenici OŠ "Aleksa Šantić" iz Kaluđerice, kao i deca iz vrtića "Veseljko", deca iz Sportsko-plesnog udruženja "Pirueta", deca iz školice sporta, muzičke škole i drugi..

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

Na kraju jednoipočasovnog druženja, tokom kog su deca plesala, vežbala i recitovala, mališani i roditelji uspeli su da rasprodaju svu hranu i igračke sa bazara.

Gordana Nenadović je učesnicima humanitarnog bazara zahvalila rečima:

- Ja sam mama, ja sam borac i biću pobednik, zahvaljujući vama! Hvala od srca.

Sav novac koji je prikupljen ovom prilikom uplaćen je na račun Gordane Nenadović, a građani koji su u mogućnosti i koji žele da pomognu Gordani u lečenju, to mogu uraditi uplatom na račun 200 22689940 49, banke Poštanske štedionice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track