"TERAJ SE MATORI, NEĆU DA TI USTANEM, NEMOJ DA TE HAPSIM" Gospođica rečnikom osvetlala obraz roditeljima na Vaskrs! BRUKA U 601
Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

ružno ponašanje omladine u gradskom prevozu

"TERAJ SE MATORI, NEĆU DA TI USTANEM, NEMOJ DA TE HAPSIM" Gospođica rečnikom osvetlala obraz roditeljima na Vaskrs! BRUKA U 601

Beograd -

Devojka krenula da je snima i plazi joj se, kao i da joj preti policijom

BEOGRAD - "U autobusu 601 pre 10-ak minuta ’gospođica’ u crnoj jakni nije htela da ustane čoveku od 89 godina koji hoda sa štapom. Nakon što je čoveku pretila s ’Teraj se matori, neću da ti ustanem, nemoj da te hapsim’, gospođa sa plavom kosom joj je skrenula pažnju na ponašanje, na šta je devojka krenula da je snima i plazi joj se, kao i da joj preti policijom", ukratko glasi opis video-snimka koji se pojavio na Instagramu a na kojem se vidi primer sramnog i bahatog ponašanja u gradskom prevozu.

Reč je o pripadnici mlađeg naraštaja koja je svojim rečnikom "osvetlala obraz" roditeljima i to na najveći hrišćanski praznik.

00:28

Incident u autobusu 601

Nedugo potom, objašnjava očevidac i beležničar čitave ružne scene, žena je pozvala policiju i nakon toga počela da snima, na šta je ta persona krenula da urla na ceo bus kako mi nemamo pravo nju da snimamo i da ćemo svi dobiti krivične tužbe jer je "maltretiramo".

"Mnogo jaka riba je izašla kod Sava centra", zaključuje se na kraju opisa snimka koji kruži mrežama a nastao je sinoć.

Kurir.rs/Instagram Serbialive_beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track