OD NJIH SE SRBIJA OPRAŠTA: Narod čeka u koloni da se upiše u Knjigu žalosti, ovo su žrtve tragedije u školi na Vračaru (FOTO)
Foto: Tamara Trajković/Espreso

otvorena danas u 15h

OD NJIH SE SRBIJA OPRAŠTA: Narod čeka u koloni da se upiše u Knjigu žalosti, ovo su žrtve tragedije u školi na Vračaru (FOTO)

Beograd -

Građani, učenici, prijatelji, kao i drugari nastradalih počeli su da pristižu ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kako bi se upisali u Knjigu žalosti koja je otvorena danas u 15 časova!

Građani će u Knjigu žalosti moći da se upišu u naredna tri dana. Danas do 19 časova, sutra od 10 do 15 časova, kao i nedelju, 7. maja, od 10 do 15 časova.

1 / 17 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Na beogradskim grobljima sutra će na večni počinak biti ispraćeni učenici A.D, E.K, M.A, K.M. i Dragan Vlahović.

Na glavnom ulazu u osnovnu školu danas su osvanule umrlice četiri ubijene devojčice, od ukupno 9 žrtava stravičnog masakra.

Vračar, knjiga žalosti, OŠ Vladislav Ribnikar
foto: Tamara Trajković/Espreso

Četiri člana porodice ubijenog radnika obezbeđenja ove škole takođe su došli i predali umrlicu direktorki škole.

Knjiga žalosti izložena je na glavnom ulazu u ovu osnovnu školu gde se u sredu desila nezapamćena tragedija kada je učenik sedmog razreda ubio devet osoba - osam učenika i radnika obezbeđenja, a ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

00:30

Narod čeka u koloni da se upiše u Knjigu žalosti

Ljudi dolaze da se upisu u Knjigu žalosti, neki od njih pale i sveće i donose cvece i kako bi odali pocast nastradaloj deci i radniku obezbedjenja

Devojčice koje su se upisale u Knjigu žalosti ne prestaju da plaču.

Podsetimo, u Srbiji je počela trodnevna žalost zbog tragedije koja se dogodila u sredu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je učenik Kosta Kecmanović (13) ubio devet osoba, od kojih osam učenika, a ranio sedam - šest đaka i nastavnicu istorije, kao i zbog masakra u Mladenovcu u kojem je ubijeno osmoro, a ranjeno 14 osoba.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja