JEZIV PRIZOR U BEOGRADSKOM PREVOZU! Mladić ušao u autobus, pa izvadio NOŽ: Svi u šoku zbog onoga što je USLEDILO (VIDEO)
Foto: Printscreen

"skroz legitimno ponašanje"

JEZIV PRIZOR U BEOGRADSKOM PREVOZU! Mladić ušao u autobus, pa izvadio NOŽ: Svi u šoku zbog onoga što je USLEDILO (VIDEO)

Beograd -

Na Instagram profilu "serbialive_beograd" objavljen je zastrašujući video snimak zabeležen u gradskom saobraćajnom prevozu u 23.32.

Naime, reč je o liniji 31, gde je nepoznati mladić u autobusu koji je u tom trenutku, kako navodi autor snimka, bio prepun putnika, izvadio nož i njime krenuo da reže tapacirung autobusa.

Mladić je u tom trenutku imao slušalice u ušima i držao je telefon u ruci. Sudeći po snimku, deluje kao da je on nožem pokušavao nešto da napiše ili "nacrta", dok je rezao po tapacirungu.

Ova scena zasigurno je uznemirila ostale putnike, a jedan od njih zabeležio je sve kamerom.

00:13

Mladić izvadio nož u prepunom prevozu u Beogradu

Autor u opisu videa navodi detalje kada i gde je jeziv prizor zabeležen, te ironično komentariše "skroz legitimno ponašanje", jasno aludirajući da je u pitanju sasvim neprimerena scena, koja je zasigurno uplašila mnoge prisutne.

"Linija 31 u 23.32. Skroz legitimno ponašanje u prepunom gradskom prevozu...", navodi se u objavi.

Snimak se završava trenutku kada je mladić sa nožem ugledao putnika koji ga je snimao, te nije poznat epilog ove jezive scene, kao ni da li je neko skrenuo pažnju mladiću da tim nožem može sebe ili nekog drugog da povredi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track