PRIVREMENO SE ZATVARA GARAŽA "ZELENI VENAC": Кorisnicima s mesečnom pretplatom omogućeno parkiranje u obližnjim objektima
Foto: screenshot

PRIVREMENO SE ZATVARA GARAŽA "ZELENI VENAC": Кorisnicima s mesečnom pretplatom omogućeno parkiranje u obližnjim objektima

Beograd -

JКP "Parking servis" saopštio je danas da će, zbog sanacije pohabanih delova poda, garaža „Zeleni venac“ biti kompletno zatvorena od petka, 14. jula 2023. godine, u 15 časova.

Planirano je da radovi na obnavljanju podne obloge garaže budu završeni do ponedeljka, 17. jula, u 6 časova.

- U okviru tekućeg održavanja garaže, sa površine od oko 800 kvadrata biće uklonjen površinski sloj, a zatim stavljen novi specijalni poliuretanski premaz, otporan na habanje - stoji u saopštenju.

Кorisnici garaže „Zeleni venac“, koji imaju mesečnu pretplatu za ovaj objekat, blagovremeno su obavešteni o privremenom zatvaranju garaže i omogućeno im je parkiranje u obližnjim objektima, kojima upravlja „Parking servis“.

Apeluje se na vozače da uklone svoja vozila iz garaže do petka, 14. jula, i da, u periodu kada garaža bude zatvorena, za parkiranje koriste obližnje parking objekte.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track