OTKRIVAMO KADA ĆE APLIKACIJA "BEOGRAD PLUS" BITI DOSTUPNA NA "AJFON" TELEFONIMA: Oglasili se iz Grada i detaljno objasnili
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

ovo mnoge zanima

OTKRIVAMO KADA ĆE APLIKACIJA "BEOGRAD PLUS" BITI DOSTUPNA NA "AJFON" TELEFONIMA: Oglasili se iz Grada i detaljno objasnili

Beograd -

Aplikacija "Beograd plus" za javni gradski prevoz počela je juče sa radom.

Putem ove aplikacije građani mogu da plate gradski prevoz, ali i da vide gde se nalazi svako vozilo, tačnije, koliko je stanica udaljeno od vaše lokacije. Pored toga, imaćete u vidu i koliko minuta treba vozilu da stigne do vaše lokacije.

Aplikacija može da se skine preko "Google Play“, a dostupna je i na engleskom jeziku.

Ipak, za sada je dostupna samo korisnicima Android telefona. Građani koji koriste "Iphone telefone" zapitali su se kada će aplikacija biti dostupna i za ove telefone.

1 / 11 Foto: Printscreen

Iz Grada Beograda kažu za Kurir da se to može očekivati danas ili sutra.

- Grad Beograd je sve uradio i dostavio aplikaciju. Međutim, postoji procedura kada je reč o IOS-u i zato se čeka njihovo odobrenje koje je neophodno. Takođe, kod "Apple stora i "AppGallery-a" postoji procedura, uslovi su ispunjeni samo se čeka odobrenje njihovih opretaivnih sistema da omoguće građanima da mogu da skinu aplikaciju - pojasnili su za Kurir iz Grada Beograda.

Podsetimo, pojavile su se i nezvanične ili "lažne" aplikacije, koje vode ka SMS naplati karata ili koriste druge dostupne podatke o javnom prevozu, ali ne i prikaz nailaska autobusa u realnom vremenu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track