KURIR NA MESTU PADA 2 KRANA U BEOGRADU! Posle superćelijske oluje zgužvani i iskrivljeni, evo kako sada izgleda gradilište
Foto: Stefan Stojanović Mondo

KURIR NA MESTU PADA 2 KRANA U BEOGRADU! Posle superćelijske oluje zgužvani i iskrivljeni, evo kako sada izgleda gradilište

Beograd -

Superćelijska oluja koja je juče pogodila Srbiju napravila je veliki haos, a koliko je nevreme bilo snažno govori i snimak sa gradilišta iz Novog Beograda.

Naime, na snimku koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je vetar oborio najmanje dva krana na gradilištu.

Ova dva diva, koja se nalaze na gradilištu u Bloku 65, su se svom silinom sručila na zemlju i samo pukom srećom nije bilo nastradalih.

Jedan od njih se "presavio" preko zgrada koje su u izgradnji i završio na obližnjem putu. Deo te ulice je zatvoren za saobraćaj, nema većih gužvi, a ljudi koji rade na gradilištu preusmeravaju vozila.

Reporteri Kurira obišli su jutros mesto na kom su se srušili kranovi i zatekli smo potpuno izlomljene konstrukcije, a oluja je pričinila i veliku materijalnu štetu.

Kako sve to izgleda jutro posle superćelijske oluje pogledajte u galeriji:

1 / 15 Foto: Stefan Stojanović Mondo

Podsetimo, upozorenje na vremenske nepogode na teritoriji Srbije je i dalje na snazi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:22

OLUJA POKUPILA SPLAV, NISU SVI USPELI DA POBEGNU! Reporteri Kurira na lica mesta otkrili posledice katastrofe u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track