BEBU IZVADILA IZ WC ŠOLJE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Detalji nesvakidašnjeg porođaja u Beogradu
Foto: Aleksandar Jovanović

Pomogla joj jedna žena

BEBU IZVADILA IZ WC ŠOLJE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Detalji nesvakidašnjeg porođaja u Beogradu

Beograd -

Devojka koja se danas porodila na autobuskoj stanici u Beogradu putovala je iz Kovina u Kuršumliju sa majkom i ćerkom i niko nije očekivao da će dečak da dođe na svet baš na autobuskoj stanici!

"Ja kad sam došla, već je bila Hitna pomoć tu. Mlada devojka, lepo je izgledala", priča jedna od žena koja je bila na stanici.

"Bila je majka s njom. Putovala je iz Kovina s majkom i ćerkicom i u Beogradu su presedale su za Kuršumliju. Nije joj bilo dobro, otišla je u toalet, sela na WC šolju i tu je krenuo porođaj. Pomogla joj je jedna žena koja je bila u drugoj kabini", pričaju očevici.

Podsećamo, devojka stara 20 godina porodila se u toaletu na dolaznom peronu autobuske stanice oko 13 sati.

"Dete upalo u WC šolju, izvadila sam je"

"Čula sam kako neko viče: "Upomoć!". Utrčala sam u toalet i zatekla devojku, veoma uznemirenu, izbezumljenu, totalno van sebe! Žena, oko 20 godina, već se bila porodila, a dete je upalo u WC šolju! Izvadila sam bebu, bila je sva modra, crna! Uspela sam da je oživim!", rekla je radnica na održavanju higijene toaleta na Glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu za Blic.

Na lice mesta odmah je upućena ekipa Hitne pomoći.

"Vidim drži bebicu i stoji ispred vrata", čudila se jedna žena prizoru pošto je prethodno čula neverovatnu priču o porođaju u toaletu.

Radnica toaleta je, takođe, pomogla u čitavom poduhvatu, ali ona se kasnije nije nalazila na licu mesta, jer joj se smena za danas završila.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja