PREDSEDNIK GO NOVI BEOGRAD UGOSTIO BRONZANU JUNIORKU U TROSKOKU: Sledeći cilj EP u Rimu, opština će podržati vrhunski sport
Foto: Privatna arhiva

Bovan priredio prijem

PREDSEDNIK GO NOVI BEOGRAD UGOSTIO BRONZANU JUNIORKU U TROSKOKU: Sledeći cilj EP u Rimu, opština će podržati vrhunski sport

Beograd -

Bojan Bovan, predsednik opštine Novi Beograd, i Vladimir Obradović, član veća, ugostili su najbolju atletičarku Novog Beograda Aleksandriju Mitrović, osvajačicu bronzane medalje na EP za starije juniore, kao i delegaciju AK Novi Beograd, trenera Slobodana Stojića, generalnog sekretara kuba Dejana Kockara i predsednika kuba Miloša Gmitrovića.

U prijatnom razgovoru uspešni novobeogradski sportski dvojac Mitrović - Stojić preneo je iskustvo iz Jerusalima i upoznao ih sa izazovima koji su ih pratili, a ujedno i ciljevima za budućnost.

Bojan Bovan, Slobodan Stojić, Aleksandrija Mitrović
foto: Privatna arhiva

Jedan od osnovnih ciljeva je učešće na Evropskom privenstvu u Rimu za seniore 2024 godine.

Sjajna Novobeograđanka Aleksandrija Mitrović spremna je da, pored najboljih rezultata u državi nastavi sa sjajnim rezultatima i na međunarodnoj sceni, a predstavnici opštine su iskazali spremnost da pruže svu potrebnu podršku kako bi sledeći cilj bio ispunjen.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Na prijemu je konstatovano da, i pored toga što je opština Novi Beograd najveća u Srbiji, nema svoj atletski stadion i da je neophodno da se u tom smislu preduzme sve da bi sportist dobili sve uslove za razvoj. Atletski uspesi su pravi momenat i podstrek da se aktuelna tema o izgradnji atletskog stadiona realizuje baš na teritoriji Opštine Novi Beograd.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track