BRUJE MREŽE, PLJUŠTE UVREDE NA RAČUN STANODAVCA IZ BEOGRADA: Nastao ršum kad je poručio da u stanu ne želi ni decu, ni životinje
Ilustracija, Foto: EPA/MARTA PEREZ

rasprava na internetu

BRUJE MREŽE, PLJUŠTE UVREDE NA RAČUN STANODAVCA IZ BEOGRADA: Nastao ršum kad je poručio da u stanu ne želi ni decu, ni životinje

Beograd -

Neretko u oglasima za izdavanje stanova može se videti da stanodavci postavljaju uslove koji mnogim ljudima nisu najjasniji. A jedan koji izaziva najveću svađu među ljudima jeste uslov koji se tiču decu i životinje - naravno njihove zabrane.

Upravo jedna takva svađa na internetu nastala je onda kada se u jednoj grupi za izdavanje stanova u Beogradu povela rasprava zbog izjašnjavanja jednog stanodavca zbog čega ne želi životinje ali ni decu u stanu koji izdaje.

- Kad radiš kao konj godinama, samo da zaradiš 150 ili 200 hiljada da bi kupio i opremio stan koji izdaješ, maaalo je previše da ulaziš u bilo koji rizik. Deca, pas, mačka i ostalo su rizici. Dlake, grebanje parketa, prljanje zidova na bilo koji način... nepotrebno. Malo mućneš glavom i sve je jasno - napisao je on.

Zbog njegovog stava, najpre roditelji i ljubimci životinja bili su uvređeni, te u komentarima nisu štedeli na rečima i uvredama upućenim stanodavcu.

"Pa hahah kakvi sve pacijenti hodaju planetom", "Jedi go****, deca ti smetaju kre**nu jedan, "Sine glup si kao noć i nedovoljno kompetentan za ovakvu raspravu. Zamena teza možda radi kod tebe kući, ne znam, probaj...ili samo nastavi da vrtiš roštilj i opusti se", bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track