POTEZ MAJKE IZ MIRIJEVA ODUŠEVO NAROD: Navukla rukavice, detetu dala kesu i radila OVO! "To je postupak vredan divljenja!"
Foto: Shutterstock

lepo

POTEZ MAJKE IZ MIRIJEVA ODUŠEVO NAROD: Navukla rukavice, detetu dala kesu i radila OVO! "To je postupak vredan divljenja!"

Beograd -

Potez jedne majke iz Mirijeva oduševio je narod! Ona je svojim primerom pokazala, kako svojoj, tako i drugoj deci, kako nije teško biti fin!

Ona je sa malom bebom u kolicima i još jednim detetom očistila i skupila svo đubre iz jednog parkića.

- Utisak meseca! Jedna mama u velikom parku šeta bebu u kolicima i devojčicu sa kojom kupi đubre po stazi. Rukavice na rukama, kesa kod devojčice i zajedno kupe. Htela sam da joj kažem svaka čast, ali pošto nisam, evo ovim putem ću ako vidi objavu. Nije dužna, nije morala da kupi za drugima, ali je dala dobar primer svom detetu i naučila ga da treba brinuti o životnoj sredini - napisala je jedna gospođa na društvenim mrežama u grupi "Mirijevo".

Jedna majka oduševila meštane Mirijeva
Jedna majka oduševila meštane Mirijevafoto: Printscreen Facebook

Mnogi su pohvalili potez ove majke, a jednom od komentara javila se i ona.

- Mi smo se skoro doselili u vaš kraj. Zaista je divan i smatram da je na nama da ga čuvamo. Park nam je ispred zgrade, pa smo ga shvatili kao dvorište. Bilo mi je tužno dok sam klinke vodila u vrtić, slika na decu iz vrtića kako se igraju, a pored njih su bile kante pune smeća, a oko kanti još toliko. Predložila sam ćerkici u povratku da to malo sredimo i pristala je. Malena nas je ispostovala jedno sat vremena u kolicima i koliko smo mogle za to vreme sakupili smo smeće - napisala je ova majka.

Ona je svojim komšijama predložila da se jednom mesečno skupe roditelji sa decom i organizuju čišćenje.

- Vredan postupak majke i njene dečice - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja