OVA BEOGRADSKA ŠKOLA VAŽI ZA ELITNIJU, A NA ULAZU GOMILA SMEĆA: Roditelji šokirani, a tek da vidite teren! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

RODITELJI ŠOKIRANI

OVA BEOGRADSKA ŠKOLA VAŽI ZA ELITNIJU, A NA ULAZU GOMILA SMEĆA: Roditelji šokirani, a tek da vidite teren! (FOTO)

Beograd -

Ispred samog ulaza u Treću beogradsku školu nalazi se gomila smeća, dok je teren pun rupa, tvrde pojedini roditelji učenika koji pohađaju ovu prestoničku školu.

Redakciji Kurira javio se roditelj jednog učenika ove škole koji je zabrinut zbog prizora koji su učenici zatekli ispred ulaza u ovu vaspito-obrazovnu ustanovu.

- Treća beogradska gimnazija inače važi za "elitniju" prestoničku srednju školu. Međutim, ja kao roditelj, ali đaci šokirani smo zbog smeća koje je razbacano svuda po dvorištu, a gomila je i ispred ulaza - kaže nam roditelj i dodaje:

Treća beogradska gimnazija, smeće
foto: Privatna arhiva

- Dete je fotografisalo to smeće po školskom dvorištu, ali i teren koji je propao i pun je rupa. Deca se sapliću na terenu, a tu se čak igraju i turniri. Mislim da je ovo zaista sramota i da neko što pre treba da reaguje - istakao je zabrinuti roditelj.

Treća beogradska gimnazija, smeće
foto: Privatna arhiva

Ovim povodom kontaktirali smo direktorku Treće beogradske gimanzije Olgu Čokaš, koja se pre svega zahvalila na brizi za bezbednost i zdravlje učenika.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Mogu da Vas informišem da se radi o otpadu koji prati renoviranje OŠ "Vladislav Ribnikar" i da je o tome obaveštena nadležna služba JP "Gradska čistoća" i da će oni u najkraćem roku preduzeti potrebne mere - poručila je direktorka Čokaš.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

NEĆEMO DA STAVLJAMO SO NA NEIZLEČIVU RANU RODITELJA! Narodni poslanik Grgur: Tražio sam ukidanje anketnog odbora, to je sramota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track