DEDA SEDE KOSE I CRVENOG LICA VREBA DECU NA IGRALIŠTIMA: Pokušao je da nagovori mog sina da odu iza drveta! Zvala sam POLICIJU!
Foto: Shutterstock

OPREZ!

DEDA SEDE KOSE I CRVENOG LICA VREBA DECU NA IGRALIŠTIMA: Pokušao je da nagovori mog sina da odu iza drveta! Zvala sam POLICIJU!

Beograd -

Jedna uznemirena majka iz Rakovice tvrdi da pedofil vreba decu u ovom naselju!

Ona navodi i da je pedofil pokušao njenog devetogodišnjeg sina da namami i odvede ga.

- Mog mlađeg sina od 9. godina pedofil je pokušao da nagovori da ode sa njim iza školskog igrališta. Video ga je da od kuće dolazi sa loptom i pitao ga da li je našao drvo i da iza (u jednom prolazu) ima drva da dođe da mu pomogne da ih nađu, rekao mu da on prođe kroz školsko igralište a on će ulicom pored igrališta i da ga čeka tamo - navela je ova uznemirena majka, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

pedofil, rakovica, deca, Igralište
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Dodala je i da je njeno starije dete čulo sa igrališta šta se dešava.

- Čuo je da mu govori da dođe sa njim iza i da mu naglašava da ne odu zajedno već on kroz igralište, a taj "čovek" će drugim putem i da ga čeka tamo. Stariji sin kad je čuo zvao je mlađeg brata i rekao mu da ne ide, a par dečaka koji su bili blizu su pitali tu osobu šta on hoće sa maloletnikom sam iza drveta. Ovaj ih je gađao štapom i otišao - napisala je ona.

Kaže i da je sve prijavila policiji.

- Deca su ga opisala kao "deda, seda kratka kosa, visine oko 170 cm, sa velikim stomakom, crvenog lica u beloj majici" - navodi se u njenoj poruci.

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja