VOZAČ U KALUĐERICI ZATEKAO STRAŠAN PRIZOR: Nije očekivao da će ga ovo snaći, a samo je pomerio kantu kako bi uradio OVO!
Vozač zatekao automobil u smeći, Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

primitvizam

VOZAČ U KALUĐERICI ZATEKAO STRAŠAN PRIZOR: Nije očekivao da će ga ovo snaći, a samo je pomerio kantu kako bi uradio OVO!

Beograd -

Stanovnici mnogih naselja u Beogradu imaju problema s parking mestima. Nažalost, neki su primorani da se parkiraju i po trotoaru i zelenoj površini, a sve zbog nekih koji su sebi dali za pravo da javna parking mesta prisvoje i okupiraju!

Tako je neko u Kaluđerici stavio kantu za smeće na parking mesto kako bi ga sačuvao. Međutim, jedan vozač pomerio je kantu i parkirao se, ali ga je nakon toga sačekalo neprijatno iznenađenje.

parking, Kaluđerica, kanta, smeće, auto
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Primitivizam! Čoveku na auto poređali smeće koje su izvadili iz kante jer je stao na parking mesto na kom stoji i kanta. Nikakav dodatni komentar nije potreban - navodi se u poruci koja je objavljena na Instagram stranici "Serbialive Beograd".

Priložena je i fotografija, a na automobilu se mogu videti kese sa đubretom.

Kurir.rs

Bonus video:

02:22

OD SADA POREZ I NA PARKING MESTA Poreski savetnik: To će rasteretiti poresku upravu i doneti prihod opštinama EVO KOLIKO SE PLAĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track