TRUDNICA TVRDI DA KOMŠIJE MALTRETIRAJU PSA: Nesnosno laje i cvili satima, evo gde ga ZAKLJUČAVAJU! Ne mogu više da slušam to!
Foto: MadPhotos / Alamy / Alamy / Profimedia

beograđanka očajna

TRUDNICA TVRDI DA KOMŠIJE MALTRETIRAJU PSA: Nesnosno laje i cvili satima, evo gde ga ZAKLJUČAVAJU! Ne mogu više da slušam to!

Beograd -

Iako su za zlostavljanje i maltretiranje životinja predviđene kazne, to mnoge ne sprečava da iste muče! Često su i sami vlasnici ti koji maltretiraju svoje kućne ljubimce!

Nedavno se jedna trudnica požalila na komšije koji zaključavaju svog psa na terasi.

- Da li možete da mi preporučite neku stranicu gde mogu da se požalim na komšije koje po mom mišljenju, kao vlasniku psa, maltretiraju svakodnevno psa, u smislu da ga ostave na terasi na kojoj vrata budu zatvorena po par sati i pas nesnosno laje i cvili - napisala je ova žena, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

komšije, pas, maltertiranje
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Dodala je da to traje mesecima.

- Iskreno nisam želela da se mešam i da se svađam sa komšijama, ali prvo što sam trudna, drugo zaista ne mogu da gledam i slušam psa koji je zarobljen na terasi - zaključila je ona.

Pojedini korisnici savetovali su je da ovo prijavi policiji.

Kurir.rs

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track