ŠOK KRAĐA U PEKARI U BEOGRADU Jedan drži vrata, dvojica uleću i grabe: Prvi merka tepsiju ali uzima pecivo, drugi gajbe s jogurtom
Foto: Printscreen/Instagram/Serbia live

kao u akcionom filmu

ŠOK KRAĐA U PEKARI U BEOGRADU Jedan drži vrata, dvojica uleću i grabe: Prvi merka tepsiju ali uzima pecivo, drugi gajbe s jogurtom

Beograd -

ŠOK KRAĐA U PEKARI U BEOGRADU! Jedan drži vrata, dvojica uleću i grabe: Prvi merka tepsiju ali uzima pecivo i beži, drugi gajbice s jogurtom!

Da pod jutrošnjim video-snimkom s nadzorne kamere ne piše da je reč okrađi u jednoj beogradskoj pekari, lako bi se čovek mogao zbuniti jer sve liči na scene iz akcionog filma.

Jedan drži vrata, dvojica uleću i grabe. Prvi upada iza gondole sa pecivom, prvo merka tepsiju ali se ubrzo odlučuje za plastične korpe sa pecivom, valjda mu lakše da s tim trči i beži, a ima i više. Drugi ne samo da upada u pekaru, nego i u deo namenjen samo za radnike odakle izvlači gajbice pune jogurta i sa njima beži.

00:13

Krađa u pekari na Voždovcu

Sve to snimila je kamera u jednoj pekari u naselju Stepa Stepanović. Da čovek ne poveruje da su orobili pekaru u nekoliko desetina sekundi i to po scenariju za pljačku banke?!

Štaviše, nije im to prvi put. Tamošnji radnici kažu da su ovako već dva puta ulazili i odnosili šta im je palo pod ruku.

Kurir.rs/Instagram Serbialive_beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja