ZIMA KOJA VAM GREJE SRCE! Muzika, filmovi, pozorište - sve na jednom mestu! VAŠE JE SAMO DA DOĐETE U OVAJ DEO BEOGRADA
Foto: Promo

ZIMA KOJA VAM GREJE SRCE! Muzika, filmovi, pozorište - sve na jednom mestu! VAŠE JE SAMO DA DOĐETE U OVAJ DEO BEOGRADA

Beograd -

Starogradska zima je postala uveliko tradicionalna manifestacija koju organizuje beogradska opština Stari grad sa svojim partnerima. Programi su prilagođeni svim uzrastima, a najviše aktivnosti pripremljeno je uvek za one najmlađe posetioce.

Starogradska zima
foto: Promo

Kao i svake, tako je i početkom ove godine gradska opština Stari grad organizovala novogodišnji program i to na četiri lokacije. Beograđani ali i svi oni koji su posetili srpsku prestonicu tokom praznika imali su priliku da uživaju u raznolikom prazničnom programu koji je bio realizovan u zgradi Gradske opštine Stari grad, u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, u Skadarliji i na Topličinom vencu.

Starogradska zima, Ulica otvorenog srca
foto: Promo

Tako su primra radi u sali opštine mališani i njihovi roditelji uživali u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, koncertima i magičnim kreativnim radionicama.

Koncert Marka Luisa
foto: Promo

S druge strane park vojvode Vuka bilo je mesto druženja sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz muzički program.

Svake godine se u okviru Starogradske zime priprema i bogat muzički program koji pripreme poznati restorani u Skadarliji.

Dakle, Beograđani i pored novogodišnjeg dočeka u organizaciji grada Beograda imaju svake godine priliku da nekoliko dana uživaju u manifestacijama na opštini Stari grad. Jedinstven višednevni događaj koji je posebno osmišljen da zadovolji potrebe mališana. Program je koncipiran tako da ne bude dosadno kako njihovim roditeljima tako ni njihovim bakama i dekama.

Promo

Bonus video:

03:42

DA LI ĆE POSLE OKTOBARSKOG LETA UOPŠTE DOĆI ZIMA? Ristić: Rekordne temperature u Vojvodini, USKORO smenjuju ZAHLAĐENJE I PRVI SNEG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track