BEOGRAĐANIN ŠETAO PSE, ŽENA GA ČIKALA "LEPA TI DECA": Nije se smirila, potom rekla nešto JOŠ GORE! Njegova reakcija je HIT (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

mreže se usijale

BEOGRAĐANIN ŠETAO PSE, ŽENA GA ČIKALA "LEPA TI DECA": Nije se smirila, potom rekla nešto JOŠ GORE! Njegova reakcija je HIT (FOTO)

Beograd -

Jedan Beograđanin doživeo je neprijatnu situaciju usred grada šetajući svoje pse. Prolazeći Obilićevim vencom nije ni slutio da ću mu žena uzviknuti ove reči.

Šetajući svoja dva psa usred prestonice, jedan Beograđanin doživeo je, u najmanju ruku, neprijatnost.

Naime, dok je ovaj čovek, gledajući svoja posla, prolazio kroz Obilićev venac, nepoznata žena mu je, kako je naveo na svom "X" nalogu (bivši Tviter), dobacila reči od kojih se prenerazio.

"Lepa su ti deca", uzviknula mu je ova žena, imajući svest o tome da se uz njega nalaze samo dva psa.

Ovaj muškarac nije želeo da ulazi u sukob sa nepoznatom ženom, pa je odlučio da samo nastavi svojim putem. Međutim, žena se nije zaustavljala.

"Ali deca treba da su u vrtiću, a ti da radiš", ponovo je dobacila.

Mladić, međutim, na ove reči nije mogao da ostane ravnodušan, te je odlučio da joj "odgovori" pokazavši gospođi srednji prst. On je potom nastavio dalje svojim putem.

Beograđanin je odlučio da ovu priču podeli na društvenoj mreži "X", ostali korisnici jasno su stavili do znanja da im se ophođenje ove gospođe ni najmanje ne dopada.

"Nije bolest sve što boli...", "Koliko sam puta čula treba decu da šetaš a ne psa", "Još smo mi daleko od civilizacije", "A što ona nije na poslu?", "Meni trudnoj u 9. mesecu dok sam šetala psa neki deda dobacuje "bolje da šetaš dete", rekoh "evo sad ću da je rodim da ti učinim", nizali su se komentari, dok su pojedini prerastali i u uvrede.

Kurir.rs

Bonus video:

03:39

POMAŽU SLEPIMA I SLABOVIDIMA, A PRETI IM NESTANAK? Kinolog otkriva koliko su važni psi vodiči i zbog čega su danas ugroženi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track