VIĐEN MANIJAK NA CERAKU: Evo šta radi usred bela dana dok mnogo dece prolazi
Foto: RINA

VIĐEN MANIJAK NA CERAKU: Evo šta radi usred bela dana dok mnogo dece prolazi

Beograd -

Muškarac star oko 60 godina, oniži i ćelav onanisao je danas nedaleko od Osnovne škole "Ujedinjene nacije" na Ceraku, u beogradskoj opštini Čukarica, u vreme dok su brojna deca prolazila jer je bila završena nastava u prvoj smeni, požalila se majka dvoje školaraca Kuriru.

Ona kaže da je danas, oko podneva viđen u uličici koja izbija na parking škole i kuda prolaze brojna deca.

- Deca su izlazila iz škole, a on je išao tom kratkom ulicom od semafora na Ceraku, koja izbija na parking škole i samu školu. Mnogi i roduitelji i deca su videli šta taj manijak radi - kaže jedna čitateljka Kurira i dodaje da se u vajber grupama među roditeljima učenika sad navodi i da je već neko vreme tu.

Potom se po grupama i mrežama žiri i slika mlađeg, ćelavog mučkarca za koga tvrde da napada žene, devojke i decu po Ceraku, Žarkovu, Vidikovcu. Navodno je jednoj ženi i nogu polomio.

Policiji je danas, oko 12:40, kako nezvanično saznajemo, prijavljeno da je manijak u Kosmajskog ulici, koja je nedaleko od mesta gde oko podne viđen, čovek s početka priče. Prijavljeno je da je ćelav i da ima crnu kožnu janku. Policija je, kako saznajemo, izašla na teren obišla tu i okolne ulice i nije našla nikoga ko odgovara tom opisu. Ipak, i narednih dana će policija obilaziti taj kraj, i okolinu škole.

Bonus video:

00:46

Manijak u Resniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track