KO GAZELU PROĐE, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI: Velike gužve u saobraćaju usred srede! Haos na uskim grlima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Naxi Kamere

pakao

KO GAZELU PROĐE, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI: Velike gužve u saobraćaju usred srede! Haos na uskim grlima! (FOTO)

Beograd -

Ova sreda je posebna, jer su gužve kao da je petak. Mnogo pre vršnog termina počele su da se prave kilometarske kolone, a naravno glavni haos je rezervisan za most Gazela, a naročito u smeru prema Nišu.

Bez posebnog razloga, gužva je sve do Plavog mosta, ali dotle treba stići. Mnogi vozači, nažalost su krajnje neodgovorni, pa apelujemo na Saobraćajnu policiju da kažnjava za sporu vožnju, a to su uglavnom vozači koji na auto-putu kroz Beograd drže telefon u ruci, a samo povremeno bacaju pogleda na put.

Pakao na Gazeli svakodnevan
Pakao na Gazeli svakodnevan foto: Printscreen/Naxi Kamere

Naravno, čepovi se prave i u Kneza Miloša, gde se saobraćaj uglavnom obavlja usporeno. Međutim, bezobrazluk i primitivnost vozača koji ulaze u raskrsnicu kad to nemaju pravo uzrokuje stvaranje haosa bez potrebe.

Svakako, tradicionalno su kolone prema Žarkovu kod Mosta na Adu, na Autokomandi. u Beogradskoj, Bulevaru Oslobođenja, na Pančevačkom mostu, o Brankovm mostu da i ne govorimo. Prosečna brzina je oko 5 kilometara na sat, u proseku.

1 / 4 Foto: Printscreen/Naxi Kamere

Apelujemo na vozače da budu odgovorni u vreme špica, a na zakonodavce da pooštre kazne na one koji svojim postupcima izazivaju kolaps.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track