BEOGRAĐANKA UŠLA U PEKARU DA KUPI KREMPITU, PA SE PREDOMISLILA: FUJ! Evo koja BUBA je okupirala prostor sa KOLAČIMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

GROZOTA

BEOGRAĐANKA UŠLA U PEKARU DA KUPI KREMPITU, PA SE PREDOMISLILA: FUJ! Evo koja BUBA je okupirala prostor sa KOLAČIMA! (FOTO)

Beograd -

Ovih dana se na rafovima u srpskim prodavnicama može videti sve i svašta, pa i miševi. Nezvane goste imaju i pekare, a jedna smrdibuba rešila je da se u jednoj pekari počasti krempitom.

U jednoj pekari na Novom Beogradu Beograđanka je snimila grozotu. U delu za kolače videla je nepoželjnog gosta, na jednoj krempiti bila je smrdibuba.

Fotografija je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Smrdibuba na krempiti
Smrdibuba na krempitifoto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

U poslednjih par meseci skoro svi imaju susreta sa smrdibubama. Zavlače se gotovo svuda, te možda i ne čudi što su stigle i do kolača.

Nedavno su upravo smrdibube jednom čoveku okupirale dušek! On je na društvenoj mreži Tiktok prikazao kako izgleda njegov dvosed. Smrdibube su okupirale deo za sedenje, tačnije zavukle su se ispod dela koji je predviđen za sedenje.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

NJEN UBOD MOŽE IZAZVATI OTOK, PA ČAK I GUŠENJE! Kurir istražuje najezdu buba u Srbiji: OVO su saveti lekara ako dođe do ujeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track