Gradska čistoća podelila 20.000 džakova za šut

Gradska čistoća podelila 20.000 džakova za šut

Beograd -
Akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta Gradska čistoća započela je u želji da motiviše sugrađane da šut ne ostavljaju, i to najčešće krišom, na za to nepredviđena mesta i tako formiraju divlje deponije

BEOGRAD - Gradska čistoća je u prethodnih šest meseci podelila oko 20.000 džakova za odlaganje šuta, što je omogućilo da se na javnu deponiju "Vinča" dopremi 1.250 kubika građevinskog otpada, saopštilo je to javno-komunalno preduzeće iz Beograda.

Akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta Gradska čistoća započela je u želji da motiviše sugrađane da šut ne ostavljaju, i to najčešće krišom, na za to nepredviđena mesta i tako formiraju divlje deponije, navodi se u saopštenju.

Podseća se da od kada traje akcija, ekipe tog javnog preduzeća na kućnu adresu i po pozivu sugrađana dostavljaju džakove, a potom ih popunjene odvoze na deponiju "Vinča".

Cena za uslugu odvoženja kubika šuta iznosi 907 dinara sa porezom na dodatu vrednost, a za kubik šuta potrebno je 16 džakova.

Sugrađani kojima je potrebne takva usluge mogu da se jave Čistoći svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati na broj telefona Info centra 33 14 000.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track