BRANKOV MOST STOJI, GAZELA MILI: Jutarnji špic ponedeljkom je najteži, gužva u traci za centar grada (FOTO)
Foto: Naxi kamere printscreen

BRANKOV MOST STOJI, GAZELA MILI: Jutarnji špic ponedeljkom je najteži, gužva u traci za centar grada (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD -Jutarnji špic ponedeljkom posebno je težak a kako se ovog jutra može videti na Naxi kamerama najveća gužva je u smeru ka centru grada i to na Brankovom mostu.

Tu se jasno vidi da je kolona najduža i da stoji, dok na ostalim tačkama ima gužve ali ne i zastoja, te se vozila kreću, možda sporije, ali se kreću.

Smanjen je intenzitet padavina pa se trenutno saobraćaj na galvanim putnim pravcima odvija bez većih problema, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Gužve, saobraćajne gužve
foto: Printscreen/Naxi Kamere

Vozači u Srbiji se upozoravaju da hladna jutra i niske temperature stvaraju opasnost od poledice, te je potrebno paziti na odstojanje vozila. Poseban oprez je potreban u krivinama, ali i na mostovima i nadvožnjacima.

Ispod novoformiranog snežnog pokrivača na pojedinim deonicama ima leda na putu.

Snega do pet centimetara ima na deonicama Ivanjica-Javor, Javor-Sjenica, Sjenica-Novi Pazar, Surdilica-granica sa Bugarskom na prelazu Strezimirovci, granica sa Bugarskom Ribarci, Divčibare-Kaona, Sveta Petka-Trgovište, Granica sa Crnom Gorom, prelaz Jabuka, Nova Varoš-Aljinovići, Jošanička Banja-Kopaonik.

1 / 6 Foto: Naxi kamere printscreen

Neprohodni su putevi trećeg proriteta kod Crne Trave, Prekog Brda, Odvraćenice. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Na granicama nema zadržavanja putničkih vozila.

Na teretnim terminalima kamioni na izlazu na Horgošu čekaju četiri sata, na Kelebiji dva sata, Batrovcima osam sati, na Bezdanu četiri sata, Šidu dva sata, na Gradini sat i po.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track