POPODNEVNI KOLAPS U BEOGRADU, SNEG IZAZVAO JOŠ VEĆE GUŽVE: Mostovi i auto-put zakrčeni, evo gde u gradu je NAJKRITIČNIJE (FOTO)
Foto: Printscreen Naxi kamere

trenutni presek stanja

POPODNEVNI KOLAPS U BEOGRADU, SNEG IZAZVAO JOŠ VEĆE GUŽVE: Mostovi i auto-put zakrčeni, evo gde u gradu je NAJKRITIČNIJE (FOTO)

Beograd -

U Beogradu je počeo da pada sneg, a bliži se i saobraćajni špic. Gužve su već počele u pojedinim delovima grada, ovo je trenutni presek stanja u saobraćaju u prestonici.

Prema kamarama postavljenim na ključnim saobraćajnicama u gradu, trenutno su, (oko 15.40 sati) najveće gužve mostu Gazela i to u oba pravca, s tim što je ipak frekventnije u pravcu iz Novog Beograda ka centru grada.

Gazela
Gazelafoto: Printscreen Naxi kamere

Usporeno i na autoputu

Saobraćaj je usporen i na autoputu kroz Beograd i to sve od nešto posle aerodroma Beograd pa do Dušanovca. Neke deonice se brže pređu, a na nekim delovima je gužva veća, pa se vozi još sporije.

Gužve su i na Brankovom mostu, kao i na Pančevačkom, na oba u pravcu ka centru grada. Ista situacija je i na Plavom mostu. Most na Adi je prohodan.

Brankov most
Brankov mostfoto: Printscreen Naxi kamere

Gužva je i na Autokomandi, na Bogosloviji, u Ulici Mije Kovačevića, Bulevaru despota Stefana i Bulevaru Vojvode Mišića, odnosno u pravcu ka Beogradskom sajmu i dalje ka Adi Ciganliji.

Autokomanda
Autokomandafoto: Printscreen Naxi kamere

U gradu zakrčenje

Što se tiče najužeg centra grada, velike gužve su na Trgu Nikole Pašića, i u ulicama - Nemanjinoj, Takovskoj, kao u Bulevaru kralja Aleksandra u delu kod Vukovog spomenika.

Takovska
Takovskafoto: Printscreen Naxi kamere

Gužva je i na Novom Beogradu

Što se tiče Novog Beograda, kolona vozila koja idu ka Brankovom mostu formira se od od TC Ušće, dok je prethodni deo Bulevara Mihajla Pupina prohodna, za sada. Više vozila je i u Jurija Gagarina.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:42

Ne možemo ni napred, ni nazad - sve stoji: Saobraćajni kolaps na auto-putu Miloš Veliki, formirana kolona vozila dugačka preko dva kilometra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track