Najnovije vesti

STUDENTKINJA IZ LONDONA ZAVIDI KOLEGAMA U BEOGRADU! Ovo joj se dešava već 3 dana: Baš je UŽAS, šta ja plaćam? (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, TikTok/Dolores

u srbiji je bolje

STUDENTKINJA IZ LONDONA ZAVIDI KOLEGAMA U BEOGRADU! Ovo joj se dešava već 3 dana: Baš je UŽAS, šta ja plaćam? (VIDEO)

Beograd -

Jedna devojka koja studira u Londonu objavila je video snimak u kom je otkrila kakva je tamo hrana u studentskim menzama.

"Crveni sos imamo svake nedelje, tri puta nedeljno. A i menze ne rade posle 15h i preko vikenda", stoji u opisu ovog videa koji je objavila na mreži TikTok.

Kada pogledate snimak, videćete o čemu se tačno radi, a otkrila je i šta je jede poslednja tri dana.

"Jednu stvar sam skontala, a to je da jako zavidim studentima koji imaju pristup srpskim menzama, jer koliko sam videla u poslednje vreme imate jako dobru hranu. Ne mogu da se pohvalim sa tim ovde u Londonu jer već tri dana serviraju nam neki crveni sos, neidentifikovanog porekla i sa neidentifikovanim začinima. Danas sam otišla da vidim šta imaju i servirali su ribu i pohovani kozji sir, a šta je sa nama što ne jedemo ribu i mlečne proizvode od ovce i koze, šta ja plaćam", upitala je ona u videu.

Odmah su usledili i komentari, ljudi su razmenjivali svoja iskustva, a neki su joj i tražili da snimi kako takav obrok izgleda.

"Ja sam tek u studentskoj menzi video koliko pasulj ili na primer cvekla mogu zapravo da budu lepi", napisao je jedan korisnik TikToka.

"Krompir jedu uz sve! lazanja i krompir, krompir i krompir", dodala je ona u komentarima.

"Englezi su čuveni po očajnoj kuhinji", bio je još jedan od komentara, a Dolores je navela da zna, ali da nije očekivala da je baš toliko užasno.

(Kurir.rs/I.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track