"SAMO SE SRUŠIO NA NAS" Beograđanke pomogle starijem muškarcu u liftu, pa ZANEMELE od njegove reakcije - "NOGE SU NAM SE ODSEKLE"
Foto: Shutterstock

"SAMO SE SRUŠIO NA NAS" Beograđanke pomogle starijem muškarcu u liftu, pa ZANEMELE od njegove reakcije - "NOGE SU NAM SE ODSEKLE"

Beograd -

Humani gest dve Beograđanke koje su pomogle 70-godišnjaku koji je pao sa štaka pozdravili su mnogi ljudi na internetu - ipak njihov potez ostao je u drugom planu, najpre zbog džentlmenskog poteza samog starijeg gospodina.

Kako je Beograđanka Olja na svom Tviteru profilu objasnila, ispred nje i njene drugarice pao je stariji gospodin sa štaka kome su bez razmišljanja pomogle. Međutim iako su na najpre bile uplašene za njega, već u sledećem trenutku ostale su oduševljenje njegovom reakcijom i pozitivnim stavom u tako kasnim godinama.

"Posle predstave ulazimo u lift za garažu i čovek od 70-ak godina sa dve štake na ulazu u lift izgubi ravnotežu i pade celom težinom unazad, pravo na nas. Nas dve ga nekako uhvatismo da ne padne, ispravljamo ga, dodajemo mu štake. Noge nam se odsekle…

novac, lift, Dugmići, česma, sapun, pranje ruku, bankomat, korpa
foto: Shutterstock

A on potpuno kul, nimalo se nije uznemirio padom, okrete se prema nama, šarmerski se nasmeja i reče: 'Ja sam oduvek podržavao ženske pokrete i evo kako mi se investicija vraća'. Želim samo taj duh, tu energiju i ljubav prema životu", napisala je Olja.

"Zadržati prisebnost i stil"

Šmekerski stav i energija ovog 70-goišnjaka oduševila je i same ljude na Tviteru.

"Predivno", "Zadržati prisebnost i stil i u neprijatnim situacijama ne može svako. Svaka čast", "Čovek hiljadu tema u meni pokrenuo", "Dok su srca uzavrela, sve ostalo je manje važno", "Predivno radovati se malim maleckim stvarima koje ispune telo, um i dušu", glasili su neki od komentara ispod objave Olje.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track